Indlæser

Betaling

Hos top-trading.dk kan du betale med Dankort, E-Dankort,  Visa-Dankort, Paypal, *Viabill eller bankoverførsel. Hvis du betaler med Dankort eller andre kreditkort, bliver købsbeløbet trukket på dit kreditkort, når varerne afsendes.

Hvis du benytter bankoverførsel bliver varerne afsendt, når pengene er registreret på vores konto. Ordre nr. står oplyst i ordrebekræftelsen som fremsendes pr. email. Når du skal overfører beløbet fra din netbank skal du betale som var det et girokort – blot er det en overførsel til banken. Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v., eller såfremt du benytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, når top-trading.dk har modtaget dine returvarer.

Du skal være opmærksom på at vi ifølge dansk lovgivning har 30 dage til at tilbageføre pengene. Vi bestræber os på at gøre dette hurtigst muligt, men i perioder med spidsbelastninger kan denne periode blive forlænget ud over de fem arbejdsdage vi normalt har brug for.

Din ordre pålægges gebyr ved brug af betalingskort svarende til de faktiske udgifter til NETS. Gebyrerne kan ses nederst på denne side.

top-tradingdk kan ikke tilbyde at levere til Udlandet, Grønland samt Færøerne.

* Når der betales med Viabill overtager Viabill udestående med top-trading.dk. Kundens udestående overdrages derfor til Viabill, hvorfor det fulde faktura beløb skal betales til Viabill. Viabill fremsender en opkrævning pr.mail, og faktura fra top-trading.dk skal ikke indbetales.

 

Priser

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende og vises altid incl. moms. Aftaler indgås på dansk. Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.Ordrer under 200,00 dkk. pålægges pt. ekspeditionsgebyr på 35,00 dkk.

 

Fragt / Forsendelse

Alle pakkerne og forsendelser gennerelt hos top-trading.dk afsendes med Postdanmark, Vi tilbyder forsendelse til fastpris 75.00Kr. pr. forsendelse ( uden omdeling ). Dog tilbyder vi gratis forsendelse uden omdeling ved alle køb over 800.00 kr. inkl. Moms ( større partier fremsendes på palle ) Ønskes der omdeling på pakkerne skal vi kontaktes, da vores system endnu ikke kan klare det elektronisk.

Levering

Alle varene fra top-trading.dk afsendes samme dag, hvis ordren er indgivet inden kl. 16.00 ( ikke weekend og helligdage ). Såfremt varen ikke er på lager vil der kunne forekomme op til 6 dages leveringtid. Kunden informeres pr. mail.

Modtagelse

Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med bestillingsbekræftelsen. Du skal kontrollerer varen/pakken for transportskader INDEN kvittering for modtagelsen.

Såfremt der er transportskade på en vare gøres indsigelse overfor transportfirmaet på stedet. Der må aldrig kvitteres på et fragtbrev uden at gøre anmærkninger på fragtbrevet, hvis der er skader på nogen af varerne. (Er der tvivl anbefaler vi at kassen ikke kun kontrolleres udvendig). Har kunden givet tilladelse til at pakken må stilles, kan der forekomme tvivlsspørgsmål om hvornår en evt. skade på produktet er sket. Vi anbefaler kun at dette benyttes på produkter der ikke er særligt skrøbelige. Der vil således kunne opstå situationer hvor et produkt ikke kan erstattes.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet "Modtaget med forbehold" og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig på det lokale postkontor, transportøren eller hos os. Er pakken sendt med Post Danmark skal du henvende dig på det lokale postkontor eller hos os, hvis (1) der er mangler i pakken (2) indholdet er beskadiget. Bemærk at Postdanmark har krav om at man kontakter dem hurtigst muligt og gerne indenfor 48 timer efter modtagelse af pakken – ellers fortabes retten til at reklamere over fragtskader. Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bedes anmeldt til top-trading.dk på leveringsdagen eller senest dagen efter! Senere henvendelser kan medføre at sagen afvises af transportfirmaet. Håndterbare leveringer under 30 kg sker til den anviste adresse, dog max. 1. sal eller kælder. Leveringer over 20 kg eller uhåndterbare leverancer leveres nærmest muligt leveringsadressen, i rampe- eller gadeplan.

Defekte varer

top-trading.dk dækker transportomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmand. Har du fået en fejlleveret varer opfordrer vi til at du kontakter os med det samme. Vi rekvirerer herefter fragtmand eller sender betalt postkvittering pr. mail. Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare med det samme, når vi har modtaget den fejlleverede vare, medmindre andet er aftalt! Som hjælp til vores returafdeling, læg venligst en kopi af ordrebekræftelsen i pakken sammen med varen og en returformular som downloades her: http://top-trading.dk/index.php?controller=attachment&id_attachment=1

Retur / fortrydelse

Skulle du fortryde dit køb, kan alle varer returneres inden 14 dage efter modtagelse og du får dine penge tilbage.

Dine vare skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. For produkter hvor emballagen er i fast materiale, papkasse med logo eller print, samt plomberede kasser, gælder følgende: Originalemballagen bedes altid returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/ værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder. Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet og skal derfor med retur i ubeskadiget stand. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage, der må heller ikke skrives direkte på original emballagen. Er emballagen ikke med retur eller er emballagen beskadiget, risikeres det at betingelserne for fortrydelsesretten ikke er opfyldt. Vi anbefaler at man indpakker denne type emballage i brunt pakkepapir eller bølgepap.

Specialfremstillede varer dvs. varer, som er fremstillet specielt til dig, tages ikke retur. Vi fremsender altid en special ordrebekræftelse på disse produkter inden ordren sættes igang, hvor kunden accepterer, at der ikke er returret på produktet. Der kan ikke bestilles uendelig returret på sådanne produkter.

Hvis du fortryder dit køb, inden du modtager varen, skal du blot nægte modtagelse af varen. Du skal dog være opmærksom på, at returfragten påhviler dig. Denne returfragt er ikke nødvendigvis den samme som du har givet for at få varen sendt til dig. Har du modtaget varen, har vi, for at lette returneringen lavet denne returformular, som sikrer, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for. Vi kan således behandle din retursag hurtigere.

Varer, der  returneres på efterkrav, nægtes modtagelse uden forudgående aftale. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand. Vores adresse for returnering kan ses nederst på top-trading.dk

Sendes varen med postdanmark skal den sendes "med omdeling", gør den ikke det vil pakken komme retur.

Regler for 30 dags returret

Du kan få dine penge retur inden for de første 14 dage, herefter og frem til 21 dage efter modtagelse af varen.  Top-trading.dk tilbyder ikke tilgodebeviser, vi overfører det skyldige beløb til Deres bankkonto.

Regler for Uendelig returservice

Du har som forbruger, mulighed for at bestille en uendelig returret. Ved bestilling af denne, bortfalder §7.1. Uendelig returret gælder kun hvis den bestilles sammen med ordren, det vil sige den kan ikke bestilles efterfølgende. Uendelig returret skal stå på samme bestillingsbekræftigelse som den varer man efterfølgende vil returnerer. Ved returnering af varer med uendelig returret, inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen, får du dine penge retur.

Service

Ved behov for service kan vores tekniske service kontaktes via e-mail: kundeservice@top-trading.dk Inden varen afsendes, opfordrer vi til at der udfyldes en reklamations formular. Dette gør returneringen og behandlingstiden hurtigere og misforståelser undgås, da vi her får alle oplysninger. Det er ikke et krav at der udfyldes reklamations formular – kun til hjælp for dig og os.

Varen vil blive repareret indenfor ca. 1 uge, med mindre specielle forhold skulle forekomme. Efter reparation sendes varen gratis retur til kunden. Kan vore teknikere ikke finde fejl på et returneret produkt, sendes produktet retur for kundens regning samt et gebyr på kr. 200,00. top-trading.dk dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet.

Reklamationsret

Som forbruger har man to års reklamationsret, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, skal varen sendes til os eller producenten hvorefter varen repareres.

Inden varen afsendes, opfordrer vi til at der udfyldes en reklamations formular. Dette gør returneringen og behandlingstiden hurtigere og misforståelser undgås, da vi her får alle oplysninger vi har brug for. Her er ligeledes beskrevet hvordan varen skal pakkes ind samt hvor den skal sendes til.

Skyldes fejlen betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, vil reparationen blive faktureret kunden.

Ejendomsforhold

Ved kreditkøb forbeholder top-trading.dk sig, at kunne tage ejendomsforbehold på leverede varer efter reglerne i Kreditaftaleloven.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

top-trading.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, med mindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Erhvervskunder

Samme betingelser er gældende for erhvervskunder.

Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår at vi har modtaget din bestilling.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestillingtop-trading.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Ordren kan altid følges online via vores kundecenter.

Øvrige informationer

Vi henviser til vores kundeservice for nærmere info omkring sikkerhed ved betaling, hvordan du handler og ofte stillede spørgsmål. Alle aftaler med top-trading.dk indgås på dansk.

Returadresse:

Top Trading ApS

Att: retur afd.

Vestergade 14, Ulsted

9370 Hals

 

Gebyr på betalingskort:

Top-trading.dk opkræver ikke betalingsgebyrer! ( særskilt betingelser for IBILL 10 kr i gebyr )

Persondatapolitik

Erklæring

Top-trading.dk videregiver ikke informationer om kunder til tredjemand for direkte marketing eller lignende.

Vi vidergiver følgende til vores leverandører for at de kan sende varen til dig. Navn, adresse, postnummer og telefon nummer.

Hvilke informationer indsamler vi?

Top-trading.dk opsamler informationer om dig som kunde på forskellige sider. Hovedsageligt sker dette dog på vores bestillingsside, hvor telefonnummer, navn, adresse, e-mail er krævet, for at vi vil modtage en ordre. Det skal kraftigt pointeres, at vi IKKE opbevarer evt. afgivne Dankortnumre, men alene en kvittering fra NETS som gør, at vi kan trække et beløb, der er mindre end eller lig med det beløb, du har accepteret. Siden benytter som alle forretninger, der er programmeret i ASP, cookies. Cookien benyttes udelukkende til at holde indkøbskurvene adskilt på serveren.

Hvorfor skal jeg afgive oplysninger?

Årsagen til, at vi samler information er, at dette er en nødvendighed for, at vores lager kan sende dig varer. Vi bruger din E-mail og dit telefonnummer, så vi evt. kan kontakte dig for at formidle information angående din ordrestatus.

Kan man begrænse den mængde information, der skal afgives?

Det er desværre ikke muligt at begrænse mængden af de informationer, der afgives til os, da vi mener, det er et absolut minimum, der kræves.

Hvor længe opbevares opsamlede oplysninger?

De informationer, som opsamles på vores hjemmeside, gemmes i mindst 5 år, af hensyn til at kunne yde garanti og opfylde regnskabslovens krav.

Cookies

På top-trading.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 8 slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> under punktet browserdata trykkes på slet. Herefter kammer en fane hvor man kan sætte flueben i slet cookies og trykke på slet.

Statistik

Logstatistik bruges på top-tradingd.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Oplysningerne anvendes til at forbedre sitet med.

Persondata

Peter Jensen & Tonny Nielsen er data ansvarlig for Top Trading ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til top-trading.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Nyheder
BERNER easyoutdoor ruspert 4,0x45mm --500stk-- (genial til forskalling)

BERNER easyoutdoor ruspert 4,0x45mm --500stk-- (genial til forskalling)

DKK 70,00

Mere